Zelf uw boot veilen

 

Om uw boot, sloep, speedboot, zeilboot of watersportartikelen in te brengen neem contact met ons op via info@onlinebootveiling, het contactformulier of per telefoon.

 

Heeft u in de haven een boot liggen die u nauwelijks gebruikt?

Of heeft u overtollige voorraden in uw watersportwinkel?

Wilt u snel uw boot verkopen?

Dan is het vaak lastig om verkoop hiervan te organiseren.

Bij Onlinebootveiling.nl vindt u een goed alternatief voor het verkopen van boten en watersportartikelen.

Doorlopend organiseren wij online veilingen met daarin boten en watersport gerelateerde goederen. We veilen onder meer sloepen, zeilboten, motorboten, rubberboten, jachten, bootaccessoires, bootonderdelen en watersportartikelen.

U kunt dit bij ons inbrengen om met een online veiling te verkopen.

 

Hoe werkt het

Vanuit onze locatie in Lemmer organiseren we met regelmaat een inbrengveiling met boten en watersportartikelen. Hier hebben wij de beschikking over een ruime loods, buitenterrein en enkele ligplaatsen te water.

De goederen worden ingebracht door watersportbedrijven, bootmakelaars en particulieren.

Dat gebeurt op vaste inbrengdagen.

In Lemmer zorgen we vervolgens voor een correcte opstelling van de boten en artikelen, fotograferen we deze en controleren we de omschrijvingen. We organiseren een online veiling, waarbij de kavels gepresenteerd worden op de site van Onlineveilingmeester.nl; één van de marktleiders op het gebied van online veilingen. Onlinebootveiling.nl zorgt voor een gerichte marketingcampagne.

Voor elke veiling organiseren we een kijkmoment, waarop belangstellenden de boten en watersportartikelen kunnen komen bezichtigen.

Na het sluiten van de veiling zorgt Onlineveilingmeester.nl voor de financiële afwikkeling en een vast afgiftemoment.

Of u de boot gunt aan de hoogste bieder heeft u altijd zelf in de hand.

 

 

Uw voordelen

Boten en/of watersportartikelen inbrengen bij Onlinebootveiling.nl betekent:

  • Gebruik maken van de volledige organisatie van een online veiling
  • Groot bereik nationaal én internationaal
  • Gebruik maken van bestaand handelsnetwerk
  • Gerichte marketingcampagnes gericht op eindgebruikers
  • Maximale opbrengst in korte tijd
  • Organisatorisch overzichtelijk en goed beheersbaar
  • Meerdere boten tegelijkertijd aangeboden; dit betekent grote publieke belangstelling door het grote en diverse aanbod.

 

Wat u verder moet weten

Onlinebootveiling.nl streeft naar kwalitatief goede veilingen met een breed en divers aanbod.

Dat betekent dat het inbrengen van boten en watersportartikelen aan bepaalde voorwaarden moet voldoen.

  • De boten verkeren in goede staat (werkend, al dan niet met kleine gebreken)
  • De veiling bestaat uit 60 tot 200 kavels.

 

Branchekennis

Onlinebootveiling.nl heeft ruime ervaring in de watersportbranche en beschikt daardoor over specifieke kennis van de botenmarkt.

Onze ervaring is dat de laatste jaren de prijzen van gebruikte boten op een marktconform niveau terecht zijn gekomen. Hierdoor worden boten weer sneller verkocht, hoewel de markt nog steeds een kopersmarkt is.

Verkoop door middel van een veiling brengt kopers en verkopers snel bij elkaar. Door het grote aantal bieders wordt een reële marktprijs behaald in korte tijd. Door de snelle verkoop worden extra kosten bij een normaal verkooptraject, zoals liggeld en onderhoud, bespaard.

We beschikken over een groot handelsnetwerk van kopers en verkopers en hebben de beschikking over een geschikte locatie met loods, buitenterrein en ligplaatsen te water, zowel onoverdekt als overdekt.

 

 

 

Onlinebootveiling.nl

 

 

Veilinglocatie Lemmer:

 

Lemsterpad 54-16

8531 AA Lemmer

www.onlinebootveiling.nl

info@onlinebootveiling.nl

Tags: Snel uw boot, zeilboot, motorboot, sloep, visboot, consoleboot, kites, surfplank, kajuitzeiljacht, motorjacht, tender, sportboot, of jetski verkopen? Online uw boot verkopen of veilen, via een veiling, bootveiling, botenveiling, schepenveiling, sloppenveiling, zeilbotenveiling of , motorjachtunveiling is een goede optie. Makkelijk en snel via een inbrengveiling of vanaf eigen ligplaats of haven. Lage kosten, snelle service, veel kopers, snel verkocht, lage losten, geen makelaarsprovisie, hoge opbrengst, meer dan inkoop bedrijven, opkopers die boten opkopen en handelaren er vaak voor geven. Website boot aanmelden voor veiling verkoop van uw watersport vaartuig. veilen is de nieuwe manier om snel uw boot te verkopen tegen maximale opbrengst in korte tijd.

© 2015 Onlinebootveiling.nl